Vehicule electrice

SUR-RON Light Bee X-Series – Off-road sau Road legal?

Inca exista un interes ridicat pentru ebike-urile pentru light enduro, in special SUR-RON Light Bee X-Series, cu o estetica reusita si o geometrie iesita din comun. Ambele scutere, atat cel pentru strada (road legal), cat si cel pentru off-road sunt destul de populare, insa care dintre cele doua ar fi ideal pentru tine?

CE ESTE SUR-RON?

Sa incepem cu inceputul. Compania SUR-RON a fost fondata in anul 2014 de catre trei entuziasti de motociclete si high-tech. Cei trei specialisti au combinat cele mai bune sisteme de inginerie, dezvoltand un sistem inteligent si o tehnologie de dezvoltare si productie incredibila, totul intr-un design uimitor.

Astazi, compania care dezvolta SUR-RON are peste 100 de angajati care se ocupa doar de dezvoltarea si producerea celor mai bune scutere electrice pentru off-road din industrie.

SPECIFICATIILE EVIDENTIATE

Seria de scutere electrice SUR-RON LBX cu motor electric promite distractie avansata pe toate tipurile de teren. Senzational de silentioase, cu o baterie detasabila Panasonic de 60V si 6 kW putere maxima, cadru din aliaj, o greutate de aproximativ 47kg si frane hidraulice pe disc, seria SUR-RON LBX ofera o viteza maxima de 77 km/h, cu un unghi de urcare de peste 45°, o autonomie maxima de 100 km (in conditii optime, modul ECO, viteza constanta de 25 km/h) si o reincarcare rapida in doar 2.5 – 3.5 ore.

ROAD LEGAL VS OFF-ROAD

La prima vedere, cea mai importanta decizie pe care va trebui sa o iei va fi utilitatea scuterului SUR-RON – tranzitarea prin oras sau doar pentru distractie pe teren accidentat?

Diferenta cea mai importanta dintre cele doua modele despre care vorbim in acest articol este faptul ca LBX Off-road poate fi folosit doar pentru distractie pe trail-uri si trasee off-road, iar LBX Road legal poate fi folosit si pentru deplasarea prin oras, cat si distractie off-road, de aici si diferenta de pret dintre cele doua.

SUR-RON Off-road este pregatit pentru teren accidentat si trails. Cu o forma aerodinamica, suspensii Fastace 35, cadru rezistent si motorul puternic, SUR-RON LBX Off-road este rezistenta, agila si se adapteaza usor traseului.

SUR-RON Road legal este, de la sine inteles, echipat ca sa poata iesi in trafic. Pe scurt, dispune de aceleasi specificatii ca modelul LBX off-road, cu mentiunea ca viteza acesteia este limitata la 50 km/h, pentru a putea fi inmatriculat in categoria mopedelor (cu placuta galbena).

De asemenea, este echipat cu oglinzi, semnalizare si stop pentru frana, insa pastreaza aceeasi estetica superba si aceleasi specificatii tehnice puternice.

Pentru ca modelul acesta sa poata fi folosit pe teren accidentat, exista posibilitatea de a va schimba cauciucurile cu unele pentru off-road.

CONCLUZIE

Scuterele electrice SUR-RON sunt varianta perfecta pentru deconectarea de la final de saptamana pentru iubitorii de senzatii tari, padure si carari de munte.

Da start distractiei cu SUR-RON seria LBX!

Scuterele electrice SUR-RON le puteti viziona aici.
Viziteaza si magazinul nostru online – www.store.landtech.ro