DESPRE NOI

Cu peste 6 ani de activitate în domeniu, echipa LANDTECH a depus eforturi constante pentru
a-și construi reputația ca magazin online de drone de încredere, oferind o gamă largă de produse, inclusiv drone agricole, drone industriale și drone de consum DJI.

Credem în sinceritate, transparență și în a face ceea ce este corect, astfel încât clienții noștri să poată adopta aceeași mentalitate în viața lor de zi cu zi. Nu ne mulțumim cu nimic mai puțin decât excelență.

Ne străduim să oferim soluții pentru toate nevoile dumneavoastră legate de drone, și nu numai, fie că aveți nevoie de drone pentru agricultură, drone industriale sau pentru uz personal. Oferta noastră variată include drone de consum, drone industriale și drone agricole, precum și o serie de accesorii compatibile cu acestea, alături de camere cu termoviziune Pulsar, camere de acțiune, stabilizatoare și gadget-uri inovative.

https://landtech.ro/wp-content/uploads/2023/06/despre-noi-prezentare-drone-industriale-agricole-dji-landtech-03.png
https://landtech.ro/wp-content/uploads/2023/06/despre-noi-prezentare-drone-industriale-agricole-dji-landtech-02.png
Ce oferim?

✓ Consultanță: Vă ajutăm să alegeți produsul cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.
✓ Pachete și oferte: Oferim o varietate de pachete și oferte adaptate nevoilor dumneavoastră.
✓ Training inclus: Ne asigurăm că nu doar cumpărați o dronă, ci că veți ști și cum să o folosiți la maximum.
✓ Suport tehnic gratuit și asistență profesională: Pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru, beneficiați de suport tehnic gratuit și asistență profesională. Avem personal specializat, calificat și amabil, gata să răspundă oricând solicitărilor dumneavoastră.

Cum ne puteți contacta?

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail office@landtech.ro sau la numărul de telefon 0744 253 354.