DJI AGRAS T10

SOLUTIA IDEALA PENTRU NOII FERMIERI

DJI Agras T10 este o solutie aeriana extrem de compact si puternica, pentru terenurile agricole de toate dimensiunile si potrivita pentru toate nevoile. Un rezervor de 8 litri si o latime de pulverizare de pana la 5 metri permit aeronavei sa acopere pana la 6 ha/oră. Structura sa pliabila este robusta si fiabila, permitand plierea si deplierea pentru un transport cat mai convenabil.

USOARA SI PORTABILA

Corpul din compozit cu fibra de carbon mentine drona Agras T10 usoara si puternica. De asemenea, pentru un transport cat mai confortabil, drona se poate plia cu 70% din dimensiunea ei. Acumulatorul si rezervorul pot fi atasate si detasate rapid pentru a face reumplerea cat mai eficienta.

FUNCTII AUTONOME PENTRU ZBORURI USOARE

Drona decoleaza prin apasarea unui singur buton. Planificarea autonoma si acoperirea marginilor terenurilor ofera o acoperire extinsa a pulverizarii si o functionare fara efort. Agras T10 vine, de asemenea, cu un modul RTK pentru o pozitionare precisa la nivel de centimetru. Noua aplicatie DJI Agriculture permite o experienta fluida a sistemului si o operare cat mai intuitiva.

PULVERIZARE PRECISA, FARA SCURGERI

Drona agricola Agras T10 are un design cu patru duze, cu o rata de pulverizare de pana la 2.4 litri/minut. Un debitmetru solenoid cu doua canale controleaza duzele pentru o pulverizare uniforma si un control precis al volumului, caracteristici esentiale pentru pulverizarea solutiilor lichide.

ELIMINATI UNGHIURILE INACCESIBILE CU SISTEMUL SFERIC DE DETECTARE

Sistemul radar sferic percepe obstacolele si imprejurimile in toate mediile, conditiile meteorologice si unghiurile de vizualizare – indiferent de interferenta cu praf si lumina. Evitarea automata a obstacolelor si functiile de zbor adaptive este utila pentru asigurarea sigurantei dronei in timpul functionarii.

CAMERA FPV DUBLA (FATA-SPATE) PENTRU MONITORIZARE

Echipat cu doua camere FPV, Agras T10 ofera imagini clare din fata si din spate, si permite verificarea starii zborului fara a fi nevoie sa intorci drona in timpul misiunii. Un LED proiector luminos dubleaza capacitatile de viziune ale dronei, creand mai multe posibilitati de operare pe timp de noapte.

PROIECTATA PENTRU SERVICII DE DURATA

Modulul de control Agras T10 are o structura complet sigilata pentru o durabilitate sporita. Toate componentele critice au trei straturi de protectie si sunt clasificate ca grad de protectie IP67. Drona este optimizata pentru utilizarea pe termen lung a pesticidelor si ingrasamintelor, cu o rezistenta ridicata impotriva prafului si a coroziunii.

ECRAN ULTRA LUMINOS

Drona vine insotita de o radiocomanda actualizata, care accepta transmisia video stabila a imaginii de pana la 5 km distanta, cu 67% mai mult decat generatia anterioara. Un ecran ultra luminos de 5.5 inch ofera imagini clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. Pentru o productivitate sporita, o radiocomanda poate opera mai multe drone simultan. Modulul optional de pozitionare RTK permite planificarea operatiunilor la nivel de centimetru. Imbunatatirile suplimentare includ semnalizare mai puternica, anti-interferente si stabilitate operationala.

1.000 DE CICLURI DE INCARCARE

Avand nevoie de mai putine componente de sustinere, Agras T10 este mai usor de transportat. O baterie inteligenta este acoperita de o garantie de 1 an de zile sau 1.000 cicluri de incarcare; aceasta durata de viata ultra-lunga reduce semnificativ costurile de operare. Statia de incarcare poate incarca o baterie in aproximativ 10 minute, permitand functionarea continua cu doar doua acumulatoare si o statie de incarcare.

ACCESORII

ACUMULATOR INTELIGENT

Acumulatorul inteligent are o capacitate de 9.500 mAh si o garantie de produs de 1.000 de cicluri de incarcare. Suporta incarcarea instantanee fara a fi nevoie de racire, izolatie la nivelul placii de circuit si rezistenta la apa si coroziune.

AGRICULTURA DIGITALIZATĂ

Cu platforma Smart Agriculture Cloud, utilizatorii pot efectua cartografierea în cloud a scenariilor de livezi și terenuri agricole pentru a genera trasee inteligente de zbor. Aceasta platforma este echipata cu un sistem de recunoaștere cu inteligenta artificiala pentru a patrula campurile, a identifica creșterea, a monitoriza bolile sau daunatorii si pentru a monitoriza condițiile agricole în mod eficient. Imperecherea acestui sistem cu DJI P4 Multispectral permite utilizatorilor sa aplice soluții bazate pe variabile specifice în conformitate cu o harta a terenurilor agricole generata automat.

STAȚIE DE INCARCARE

Statia de incarcare pentru acumulatorul Agras T10 dispune de o putere de incarcare de 3.600W si poate incarca un acumulator in doar 7 minute. De asemenea, suporta incarcarea alternata cu doua canale cu adaptare a puterii pentru o operare cat mai sigura.

SISTEM DE IMPRASTIERE ȘI PULVERIZARE 3.0

Agras T10 poate trece de la sistemul de pulverizare la un sistem de imprastiere in doar trei minute. O capacitate de 8 kg si o latimea de imprastiere de pana la 7 metri asigura o productivitate de aproximativ 6 ha/ora. De asemenea, rezervorul este echipat cu un senzor anti-rotatie pentru monitorizarea greutatii in timp real, permitand alerte precise pentru reumplerea rezervorului. Drona Agras T10 este clasificata cu un grad de rezistenta IP67, ceea ce  face drona lavabila si rezistenta la coroziune, ideala pentru pulverizarea solutiilor lichide si imprastierea ingrasamintelor, semintelor si furajelor. Atunci cand este utilizat cu solutii de agricultura digitala, Agras T10 implementeaza imprastierea variabila, reducand utilizarea ingrasamintelor, sporind in acelasi timp randamentul.

SPECIFICATII

Productivitate (pe ora): 6 hectare

Radar de înaltă precizie: Radar sferic de detectare a obstacolelor omnidirectional

Sisteme de poziționare precise: RTK, GNSS

Ventilare: Da

Planificarea lucrărilor 3D cu inteligenta artificiala: Da

Debitmetri de inalta precizie: Da (debitmetru electromagnetic cu doua canale, eroare ± 2%)

Indicator nivel lichid: Indicator de nivel cu un singur punct

Rata maximă de pulverizare: 1,8 l / min (duza standard XR11001); 2,4 l / min (duza opțională XR110015); 3,0 l / min (duza opțională XR11002)

Metoda de instalare a rezervorului de pulverizare: Eliberare rapidă

Metoda de instalare a bateriei: Baterie detasabila rapid

Control multiplu: Da (pana la 3 drone)

Tehnologie D-RTK: Da

Senzori de top: Da

Funcția de control al zborului: Da

Revenire inteligenta la funcția de baza: Da

Prognoza punctului de aprovizionare inteligent: Nu

Camera FPV frontala: Da

Camera FPV spate: Da

Functia de rotatie coordonata: Da

Tehnologie de tranziție a obiectivelor: Nu

Greutate totala (fara baterii): 13 kg
Greutate maximă la decolare: 26,8 kg (la nivelul marii)
Precizie în mișcare (semnal GNSS): D-RTK activat – Orizontal ± 10 cm; Vertical ± 10 cm / Neactivat D-RTK: Orizontal ± 0,6 m; Vertical ± 0,3 m; (Radar activat: ± 0,1 m)
Gama frecventa RTK / GNSS: RTK: GPS L1 / L2, GLONASS F1 / F2, BeiDou B1 / B2, Galileo E1 / E5. GNSS: GPS L1, GLONASS F1, Galileo E1
Consum maxim de energie: 3700 Wt
Autonomie zbor: 19.0 min (la 9500 mAh și greutatea la decolare de 16.8 kg), 8.7 min (la 9500 mAh și greutatea la decolare 26.8 kg)
Unghiul maxim de inclinare: 15°
Viteza maximă de zbor: 7 m/s (25 km/h)
Viteza maximă de zbor (semnal GNSS puternic): 10 m/s (36 km/h)
Viteza maximă a vantului: 8 m/s (29 km/h)
Altitudine maximă de zbor: 4.500 m
Umiditate recomandata în mediul de lucru: <93%
Temperatura recomandata a mediului de lucru: 0° – 45°C

Dimensiunea maximă a bazei șasiului: 1480mm

Dimensiuni: 1958 mm × 1833 mm × 553 mm (brațele și suruburile desfacute)

1232 mm × 1112 mm × 553 mm (brațele pliate, suruburile desfacute)

600 mm × 665 mm × 580 mm (brațele desfăcute)

 

Dimensiune rotor: 100 × 10 mm

Putere maximă: 2.000 W / rotor

Unghiul de vedere (FOV): Orizontal: 129°, vertical: 82°

Rezoluție: 1280 × 720 @ 15-30 fps

Intensitatea maximă a luminii: 13,2 lx la 5 m, în linie dreapta

Model: RM500-ENT

Frecvența de operare OcuSync 2.0: 2.4000 GHz pana la 2.4835 GHz

Distanta efectiva a semnalului OcuSync 2.0 (fara interferente, fara obstructie): SRRC: 5KM MIC / KCC / CE: 4KM FCC: 7KM (masurat la 2,5m altitudine drona)

EIRP OcuSync 2.0: 2,4 GHz; SRRC / CE / MIC / KCC: ≤ 20dBm; FCC; ≤ 30,5 dBm; SRRC

Protocol Wi-Fi: Wi-Fi Direct, Afișaj fără fir, 802.11a / g / n / ac 2×2 MIMO Wi-Fi Support

Frecvență Wi-Fi: 2.4000 – 2.4835 GHz

Wi-Fi EIRP: 2,4 GHz SRRC / CE: 18.5 dBm FCC / MIC / KCC: 20.5 dBm

Protocolul Bluetooth: Bluetooth 4.2

Frecvența de lucru Bluetooth: 2.4000 GHz pana la 2.4835 GHz

Bluetooth EIRP: SRRC / MIC / FCC / CE / KCC: 6.5 dBm

Sisteme de poziționare: GPS + GLONASS dual mode

Monitor ecran: Ecranul este de 5.5 inchi, rezolutie 1920 × 1080, luminozitate 1000 cd/m 2, sistem Android

Memorie cu acces aleatoriu (RAM): 4GB LPDDR4

Spațiu de stocare (ROM): 32 GB + spațiu de stocare extensibil, suport maxim pentru capacitate de 128 GB, rate de transfer pana la cardul microSD cu clasa UHS-I Speed ​​Grade 3

HDMI: HDMI 1.4

Drona auxiliara: Agras T30, Agras T10

Consum de energie: 18 watt

Gama de temperatura de funcționare: 0° – 45°C

Gama de temperatura de funcționare pentru depozitare: -30°C la 60°C (cu capacitatea bateriei încorporată 40% ~ 60%, stocare timp de o lună)

Gama de temperatura de funcționare la incarcare: 5° – 40°C

 

Volum: 8L / 8 kg

Duze pentru pulverizare: 4

Debit maxim de pulverizare: 1.8 L/min, 2.4 L/min, 3 L/min (în funcție de modelul duzelor)

Latime maxima pulverizare: 3 – 5.5m

 

Distanța perceptibil: 1.5 – 30m

Camp vizual: 360° (orizontal), ±15° (vertical)

Condiții de folosire: Înălțimea relativă de zbor a dronei este peste 1.5 m și viteza de zbor peste 7 m/s (25 km/h)

Distanța de siguranta: 2.5 m (distanța dintre varful elicei și obstacol după ce drona este infranata și planează stabil)

Direcția de evitare a obstacolelor: Evitarea obstacolelor orizontal omnidirectional

 

Greutate: 3.8 kg

Grad de protectie: IP54

Capacitate: 9.500 mAh

Voltaj: 51.8 V

 

1 × Drona DJI Agras T10

1 × Radiocomanda

1 × Acumulator pentru radiocomanda WB37

1 × Statie de incarcare (Charging hub)

1 × Modul RTK

1 × Incarcator USB

1 × Cablu USB-C

1 × Suruburi si unelte pentru asamblare