DJI AGRAS T10

SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU NOII FERMIERI

Drona agricolă DJI Agras T10 este o soluție aeriană extrem de compacă și puternică, pentru terenurile agricole de toate dimensiunile și potrivita pentru toate nevoile. Un rezervor de 8 litri și o lățime de pulverizare de până la 5 metri permit aeronavei să acopere până la 6 ha/oră. Structura sa pliabilă este robustă și fiabilă, permițând plierea și deplierea pentru un transport cât mai convenabil.

UȘOARĂ ȘI PORTABILĂ

Corpul din compozit cu fibră de carbon menține drona agricolă DJI Agras T10 ușoară și puternică. De asemenea, pentru un transport cât mai confortabil, drona se poate plia cu 70% din dimensiunea ei. Acumulatorul și rezervorul pot fi atașate și detașate rapid pentru a face reumplerea cât mai eficientă.

FUNCȚII AUTONOME PENTRU ZBORURI UȘOARE

Drona agricolă DJI Agras T10 decolează prin apăsarea unui singur buton. Planificarea autonomă și acoperirea marginilor terenurilor oferă o acoperire extinsă a pulverizării și o funcționare fără efort. Drona DJI Agras T10 vine, de asemenea, cu un modul RTK pentru o poziționare precisă la nivel de centimetru. Noua aplicație DJI Agriculture permite o experiență fluidă a sistemului și o operare cât mai intuitivă.

PULVERIZARE PRECISĂ, FĂRĂ SCURGERI

Drona agricolă DJI Agras T10 are un design cu patru duze, cu o rată de pulverizare de până la 2.4 litri/minut. Un debitmetru solenoid cu două canale controlează duzele pentru o pulverizare uniformă și un control precis al volumului, caracteristici esențiale pentru pulverizarea soluțiilor lichide.

ELIMINAȚI UNGHIURILE INACCESIBILE CU SISTEMUL SFERIC RADAR

Sistemul sferic radar percepe obstacolele și împrejurimile în toate mediile, condițiile meteorologice și unghiurile de vizualizare – indiferent de interferența cu praf și lumină. Evitarea automată a obstacolelor și funcțiile de zbor adaptive sunt utile pentru asigurarea siguranței dronei în timpul funcționării.

CAMERA FPV DUBLĂ (FAȚĂ-SPATE) PENTRU MONITORIZARE

Echipată cu două camere FPV, drona DJI Agras T10 oferă imagini clare din față și din spate, și permite verificarea stării zborului fără a fi nevoie să întorci drona în timpul misiunii. Un proiector LED luminos dublează capacitățile de viziune ale dronei, creând mai multe posibilități de operare pe timp de noapte.

PROIECTATĂ PENTRU SERVICII DE DURATĂ

Modulul de control al dronei DJI Agras T10 are o structură complet sigilată pentru o durabilitate sporită. Toate componentele critice au trei straturi de protecție și sunt clasificate cu grad de protecție IP67. Drona este optimizată pentru utilizarea pe termen lung a pesticidelor și îngrășămintelor, cu o rezistență ridicată împotriva prafului și a coroziunii.

ECRAN ULTRA LUMINOS

Drona agricolă DJI Agras T10 vine însoțită de o radiocomandă actualizată, care acceptă transmisia video stabilă a imaginii de până la 5 km distanță, cu 67% mai mult decât generația anterioară. Un ecran ultra-luminos de 5.5 inch oferă imagini clare, chiar și în condiții de iluminare slabă. Pentru o productivitate sporită, o radiocomandă poate opera mai multe drone simultan. Modulul opțional de poziționare RTK permite planificarea operațiunilor la nivel de centimetru. Îmbunătățirile suplimentare includ semnalizare mai puternică, anti-interferențe și stabilitate operațională.

1.000 DE CICLURI DE ÎNCĂRCARE

Având nevoie de mai puține componente de susținere, drona DJI Agras T10 este mai ușor de transportat. O baterie inteligentă este acoperită de o garanție de 1 an de zile sau 1.000 cicluri de încărcare; această durată de viață ultra-lungă reduce semnificativ costurile de operare. Stația de încărcare poate încărca o baterie în aproximativ 10 minute, permițând funcționarea continuă cu doar două acumulatoare și o stație de încărcare.

ACCESORII

ACUMULATOR INTELIGENT

Acumulatorul inteligent are o capacitate de 9.500 mAh și o garanție de produs de 1.000 de cicluri de încărcare. Suportă încărcarea instantanee fără a fi nevoie de răcire, izolație la nivelul plăcii de circuit și rezistență la apă și coroziune.

AGRICULTURA DIGITALIZATĂ

Cu platforma Smart Agriculture Cloud, utilizatorii pot efectua cartografierea în cloud a scenariilor de livezi și terenuri agricole pentru a genera trasee inteligente de zbor. Această platformă este echipată cu un sistem de recunoaștere cu inteligență artificială pentru a patrula câmpurile, a identifica creșterea, a monitoriza bolile sau dăunătorii și pentru a monitoriza condițiile agricole în mod eficient. Împerecherea acestui sistem cu DJI Mavic 3 Multispectral permite utilizatorilor să aplice soluții bazate pe variabile specifice în conformitate cu o hartă a terenurilor agricole generate automat.

STAȚIE DE INCARCARE

Stația de încărcare pentru acumulatorul dronei DJI Agras T10 dispune de o putere de încărcare de 3.600W și poate încărca un acumulator în doar 7 minute. De asemenea, suportă încărcarea alternată cu două canale cu adaptare a puterii pentru o operare cât mai sigură.

SISTEM DE IMPRASTIERE ȘI PULVERIZARE 3.0

Drona agricolă DJI Agras T10 poate trece de la sistemul de pulverizare la un sistem de împrăștiere în doar trei minute. O capacitate de 8 kg și o lățime de împrăștiere de până la 7 metri asigură o productivitate de aproximativ 6 ha/oră. De asemenea, rezervorul este echipat cu un senzor anti-rotație pentru monitorizarea greutății în timp real, permițând alerte precise pentru reumplerea rezervorului. Drona agricolă DJI Agras T10 este clasificată cu un grad de protecție IP67, ceea ce face ca drona să fie lavabilă și rezistentă la coroziune, ideală pentru pulverizarea soluțiilor lichide și împrăștierea îngrășămintelor, semințelor și furajelor. Atunci când este utilizat cu soluții de agricultură digitală, drona DJI Agras T10 implementează împrăștierea variabilă, reducând utilizarea îngrășămintelor, sporind în același timp randamentul.

SPECIFICAȚII

Productivitate (pe oră): 6 hectare
Radar de înaltă precizie: Radar sferic omnidirecțional pentru detectarea obstacolelor
Sisteme de poziționare precise: RTK, GNSS
Ventilare: Da
Planificarea lucrărilor 3D cu inteligență artificială: Da
Debitmetru de înaltă precizie: Da (debitmetru electromagnetic cu două canale, eroare ± 2%)
Indicator nivel lichid: Indicator de nivel cu un singur punct
Rată maximă de pulverizare: 1.8L / min (duză standard XR11001); 2.4L / min (duză opțională XR110015); 3.0L / min (duză opțională XR11002)
Metodă de instalare a rezervorului de pulverizare: Eliberare rapidă
Metodă de instalare a bateriei: Baterie detașabilă rapid
Control multiplu: Da (până la 3 drone)
Tehnologie D-RTK: Da
Senzori de top: Da
Funcția de control al zborului: Da
Revenire inteligentă la funcția de bază: Da
Prognoza punctului inteligent de aprovizionare: Nu
Cameră FPV frontală: Da
Cameră FPV spate: Da
Funcția de rotație coordonată: Da
Tehnologie de tranziție a obiectivelor: Nu

Greutate totală (fără baterii): 13 kg
Greutate maximă la decolare: 26.8 kg (la nivelul mării)
Precizie în mișcare (semnal GNSS): D-RTK activat – Orizontal ± 10 cm; Vertical ± 10 cm / Neactivat D-RTK: Orizontal ± 0,6 m; Vertical ± 0,3 m; (Radar activat: ± 0,1 m)
Gamă frecvență RTK / GNSS: RTK: GPS L1 / L2, GLONASS F1 / F2, BeiDou B1 / B2, Galileo E1 / E5 GNSS: GPS L1, GLONASS F1, Galileo E1
Consum maxim de energie: 3700 Wt
Autonomie zbor: 19.0 min (la 9500 mAh și greutatea la decolare de 16.8 kg), 8.7 min (la 9500 mAh și greutatea la decolare 26.8 kg)
Unghiul maxim de înclinare: 15°
Viteză maximă de zbor: 7 m/s (25 km/h)
Viteză maximă de zbor (semnal GNSS puternic): 10 m/s (36 km/h)
Viteză maximă suportată a vântului: 8 m/s (29 km/h)
Altitudine maximă de zbor: 4.500 m
Umiditate recomandată în mediul de lucru: <93%
Temperatură recomandată a mediului de lucru: 0° – 45°C

Dimensiunea maximă a bazei cadrului: 1480 mm
Dimensiuni: 1958 mm × 1833 mm × 553 mm (depliată); 600× 665 × 580 mm (pliată)

Dimensiune rotor: 100 × 10 mm
Putere maximă: 2.000 W / rotor

Unghi vizual (FOV): orizontal: 129°, vertical: 82°
Rezoluție: 1280 × 720 @ 15-30 fps

Intensitatea maximă a luminii: 13.2L x la 5 m, în linie dreaptă

Model: RM500-ENT
Frecvență de operare OcuSync 2.0: 2.4000 GHz – 2.4835 GHz
Distanță efectivă a semnalului OcuSync 2.0 (fără interferențe): SRRC: 5 km; MIC / KCC / CE: 4 km; FCC: 7 km (măsurat la 2.5 m altitudine)
EIRP OcuSync 2.0: 2,4 GHz; SRRC / CE / MIC / KCC: ≤ 20 dBm; FCC; ≤ 30.5 dBm; SRRC
Protocol Wi-Fi: Wi-Fi Direct, afișaj fără fir, 802.11a / g / n / ac 2×2 MIMO Wi-Fi Support
Frecvență Wi-Fi: 2.4000 – 2.4835 GHz
Wi-Fi EIRP: 2.4 GHz – SRRC / CE: 18.5 dBm; FCC / MIC / KCC: 20.5 dBm
Protocolul Bluetooth: Bluetooth 4.2
Frecvență de lucru Bluetooth: 2.4000 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth EIRP: SRRC / MIC / FCC / CE / KCC: 6.5 dBm
Sisteme de poziționare: GPS + GLONASS dual mode
Monitor ecran: Ecranul este de 5.5 inch, rezoluție 1920 × 1080, luminozitate 1000 cd/m 2, sistem Android
Memorie cu acces aleatoriu (RAM): 4GB LPDDR4
Spațiu de stocare (ROM): 32 GB + spațiu de stocare extensibil, suport maxim pentru capacitate de 128 GB, rate de transfer până la cardul microSD cu clasă UHS-I Speed ​​Grade 3
HDMI: HDMI 1.4
Compatibilitate: Agras T30, Agras T10
Consum de energie: 18W
Temperatură de funcționare: 0° – 45°C
Temperatură de funcționare pentru depozitare: -30°C la 60°C (cu capacitatea bateriei incorporata 40% ~ 60%, depozitare pe o perioada de o luna)
Temperatură de funcționare la încărcare: 5° – 40°C

Volum: 8L / 8 kg
Duze pentru pulverizare: 4
Debit maxim de pulverizare: 1.8 L/min, 2.4 L/min, 3 L/min (în funcție de modelul duzelor)
Lățime maximă de pulverizare: 3 – 5.5 m

Distanță de detecție: 1.5 – 30m
Unghi vizual: 360° (orizontal), ±15° (vertical)
Condiții de folosire: Înălțimea relativă de zbor a dronei este peste 1.5 m și viteza de zbor peste 7 m/s (25 km/h)
Distanță de siguranță: 2.5 m (distanța dintre vârful elicei și obstacol după ce drona este înfrânată și stă la punct fix)
Direcția de evitare a obstacolelor: Evitarea obstacolelor orizontal omnidirecțional

Greutate: 3.8 kg
Grad de protecție: IP54
Capacitate: 9.500 mAh
Voltaj: 51.8 V

1 × Drona agricolă DJI Agras T10
1 × Radiocomandă
1 × Acumulator pentru radiocomanda WB37
1 × Stație de încarcare
1 × Modul RTK
1 × Încărcător
1 × Șuruburi și unelte pentru asamblare