PRESTARI SERVICII – AGRICULTURA

Ia in considerare automatizarea proceselor de stropire si imprastiere a culturilor tale cu ajutorul dronelor! 
Descopera solutii de ultima generatie care te pot ajuta sa optimizezi procesele agricole: reducerea riscurilor, salvarea recoltelor, economisirea timpului si resurselor.

AVANTAJELE ERBICIDARII MODERNE

• Reducerea pierderilor la minim
Urmele tehnologice ale utilajelor impotmolite in camp sau de irosirea substantelor in locuri in care nu sunt necesare;

• Operatiuni autonome si planificari ale rutelor optime
Economiseste timp: dronele au posibilitatea de a lucra si pe timp de noapte, pot zbura in locuri joase, in timp ce optimizezi dozele de substante;

• Sustenabil si adaptat nevoilor tale
Reducerea cantitatii substantelor aplicate si a cantitatii de apa folosite in procesul de stropire. Ia decizii de consum bazate pe date si salvezeaza mai multe recolte in pericol.

• Monitorizarea inteligenta a culturilor
Obtine date in de pozitionare, in timp real, capturate de pe cele sase camere video care ofera masuratori fidele (la nivel de milimetru). Salveaza ore intregi de munca, in timp ce reduci la minimum erorile umane.

prezentare-drona-agricola-dji-agrast30-prestari-servicii-landtech-02

MAI EFICIENT DECAT ERBICIDAREA TRADITIONALA

• Reducerea substantiala a volumului de munca si inlocuirea oamenilor din teren de la 3 la o persoana;
• Optimizarea culturilor si eficienta sporita: prin stropire joasa, dronele ajuta la formarea unui microclimat – frunza este stopita atat de sus, cat si de jos.;
• Spor de productie prin eliminarea tasarii culturii – la o cultura de 1000 de ha se pierd anual, din cauza urmelor tehnologice, pana la 50 de ha (5% din suprafata totala);
• Economisesti apa: 10L/ha versus 200L/ha, in mod traditional / reglezi dimensiunea picaturilor si nu mai este nevoie sa transporti apa
• Iei decizii bazate pe date reale, in timp ce controlezi intreg procesul
• Beneficiezi de o pulverizare eficienta, uniforma, personalizata
• Aplicare precisa a solutiilor, pastrand o distanta constanta deasupra plantelor, chiar si pe versantii inclinati
• Nu expui lucratorii la substante chimice

 

prezentare-drona-agricola-dji-agrast30-prestari-servicii-landtech-03

CUM TE PUTEM AJUTA?

Drona care are grija de culturile tale, DJI Agras T30 – solutia revolutionara care sustine activ reducerea consumului de ingrasaminte si ajuta la cresterea productivitatii.
Cu o eficienta de 10 ha/ora, pulverizare uniforma asistata si sistem radar de 360 grade pentru detectarea obstacolelor, DJI Agras T30 duce notiunea de eficienta in stropirea plantelor si pomilor fructiferi la urmatorul nivel. 

Bazandu-se pe date si cifre exacte, drona DJI Agras T30 planifica independent si urmeaza cel mai bun traseu pentru fiecare tip de operatiune. Un indicator de lichid transmite in timp real cantitatea ramasa si timpul estimat pana la reumplere, permitand operatorilor sa atinga echilibrul perfect intre sarcina utila si durata de viata a bateriei.

Monitorizeaza inteligent sanatatea culturilor tale cu DJI Mavic 3 Multispectral – cu o capacitate impresionanta de a colecta date importante prin imagini NDVI despre cresterea si dezvoltarea culturilor, DJI Mavic 3 Multispectral este solutia ideala pentru recoltele tale.
Sistemul de imagine imbunatatit, cu o camera RGB de 20 MP si patru camere multispectrale de 5 MP (Green, Red, Red Edge si Near Infrared), si permite aplicatii precum inspectii aeriane de inalta precizie, monitorizarea cresterii si sanatatii culturilor si studii ale resurselor naturale.

DJI Mavic 3 Multispectral permite inspectii aeriane dupa teren a livezilor, chiar si pe terenuri in panta. Se foloseste impreuna cu software-ul DJI Terra sau DJI SmartFarm Platform pentru a reconstrui harti cu rezolutie inalta ale livezilor, pentru a identifica automat numarul de copaci, pentru a distinge copacii de alte obstacole sau obiecte si pentru a genera rute de operare tridimensionale pentru dronele agricole, facand operatiunile cat mai sigure si eficiente.

Masoara eficienta actuala, posibile pierderi , dar si potentialul agricol. Discuta gratuit cu unul dintre consultantii LANDTECH si vezi cum functioneaza pentru tine serviciile inteligente de monitorizare, stropire si erbicidare a culturilor.

Preturile sunt personalizabile si se stabilesc in functie de mai multi factori (perioada, dimensiune si conditii teren, conditii meteo etc.). Pentru mai multe informatii, completati formularul de mai jos.

prezentare-drona-agricola-dji-mavic3multispectral-prestari-servicii-landtech-01