IMPLEMENTARE PROIECTE FINANȚARE NERAMBURSABILĂ

Cauți soluții pentru implementarea proiectelor Start-Up Nation, Femeia Antreprenor, Femeia Manager sau alte Proiecte cu Fonduri Europene Nerambursabile? La noi, poți găsi oferta de preț pentru echipamentul de care ai nevoie în cadrul proiectului tău Start-Up Nation.

În calitate de furnizori specializați, venim în ajutorul celor care au obținut finanțări prin diverse programe – fie că ești în căutarea unei oferte de echipament IT pentru un proiect european, sau ai nevoie de echipament specific pentru Femeia Antreprenor, Proiecte de Digitalizare, sau orice alte proiecte cu fonduri nerambursabile sau fonduri europene.

Înainte de a plasa comanda pentru echipamentul de proiect de care ai nevoie, te invităm să trimiți o cerere de ofertă pentru echipamentul de proiect. Ne vom asigura că produsele selectate se încadrează corect în categoria de produse pentru care a fost aprobată finanțarea.

Dacă este necesar, putem include în ofertă și detalii referitoare la numărul sau denumirea proiectului. De asemenea, asigură-te că ne transmiți corect și complet toate datele de facturare care trebuie să figureze pe contract și pe factura fiscală.

Documentele pe care le oferim includ:
• Factura proformă cu datele necesare pentru efectuarea plății
• Factura fiscală
• Oferte de preț pentru echipament de proiect
• Certificat de garanție și conformitate pentru echipamentul de proiect
• Proces verbal de predare-primire a echipamentului de proiect

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la unul dintre numerele de telefon: 0786 660 661 sau 0744 253 354 sau trimite-ne cererea ta de ofertă pentru echipamentul de proiect direct pe adresa de e-mail: office@landtech.ro​