IMPLEMENTARE PROIECTE FINANTARE NERAMBURSABILA

Cauti solutii pentru implementarea proiectelor Start-Up Nation, Femeia Antreprenor, Femeia Manager sau alte Proiecte cu Fonduri Europene Nerambursabile? La noi, poți găsi oferta de preț pentru echipamentul de care ai nevoie în cadrul proiectului tău Start-Up Nation.

In calitate de furnizori specializati, venim in ajutorul celor care au obtinut finantari prin diverse programe – fie ca esti in cautarea unei oferte de echipament IT pentru un proiect european, sau ai nevoie de echipament specific pentru Femeia Antreprenor, Proiecte de Digitalizare, sau orice alte proiecte cu fonduri nerambursabile sau fonduri europene.

Inainte de a plasa comanda pentru echipamentul de proiect de care ai nevoie, te invitam sa trimiti o cerere de oferta pentru echipamentul de proiect. Ne vom asigura ca produsele selectate se incadreaza corect in categoria de produse pentru care a fost aprobata finantarea.

Daca este necesar, putem include in oferta si detalii referitoare la numarul sau denumirea proiectului. De asemenea, asigura-te ca ne transmiti corect si complet toate datele de facturare care trebuie să figureze pe contract si pe factura fiscala.

Documentele pe care le oferim includ:
• Factura proforma cu datele necesare pentru efectuarea platii
• Factura fiscala
• Oferte de pret pentru echipament de proiect
• Certificat de garantie si conformitate pentru echipamentul de proiect
• Proces verbal de predare-primire a echipamentului de proiect

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi la unul dintre numerele de telefon: 0786 660 661 sau 0744 253 354 sau trimite-ne cererea ta de oferta pentru echipamentul de proiect direct pe adresa de e-mail: office@landtech.ro​