Soluții Complete pentru Proiecte Start-Up Nation și Fonduri Europene

Cauți echipament esențial pentru implementarea proiectelor finanțate prin Start-Up Nation, Femeia Antreprenor, sau alte inițiative cu fonduri europene nerambursabile? Descoperă ofertele noastre competitive pentru echipamentele necesare succesului tău. Ca furnizori specializați, sprijinim beneficiarii finanțărilor europene, oferind soluții personalizate indiferent de necesități — fie că ai nevoie de echipament IT pentru un proiect european, sau de resurse specifice pentru proiecte de digitalizare sau inițiative destinate femeilor antreprenor.

Proces Simplificat de Comandă și Conformitate Garantată

Înainte de a finaliza comanda, te încurajăm să ne transmiți o cerere de ofertă. Vom verifica și ne vom asigura că echipamentul ales respectă specificațiile proiectului tău și se încadrează în limitele bugetului aprobat. Dacă e necesar, oferta noastră poate include detalii precum numărul sau denumirea proiectului, și ne asigurăm că toate datele de facturare sunt complete și corecte pentru a facilita procesul administrativ.

Documentație Completă și Suport Permanent

Oferim documentație completă și necesară pentru achiziția echipamentului, incluzând:

• Factura proformă pentru inițierea plății
• Factura fiscală detaliată
• Oferte personalizate de preț pentru echipament
• Certificate de garanție și conformitate
• Proces verbal de predare-primire a echipamentului

Pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi la numerele 0786 660 661 sau 0744 253 354, sau trimite solicitarea ta direct pe adresa de e-mail: office@landtech.ro. Suntem aici pentru a te ajuta să navighezi cu ușurință procesul de finanțare și implementare a proiectului tău.