1. DEFINIȚII ȘI TERMENI

 • Ofertele și promoțiile nu se acumulează.
 • LANDTECH – este denumirea comercială a persoanei juridice ATECH PRO S.R.L.
 • Vânzător – LANDTECH
 • Cumpărător – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont pe Website sau telefonic și efectuează o Comandă.
 • Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către LANDTECH sau în baza unui acord de utilizare existent între LANDTECH și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont.
 • Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică înregistrată pe Website, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice website-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.
 • Cont – secțiunea din website formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Website (Comenzi, facturi fiscale etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.
 • Favorite – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să își creeze Liste cu produse pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții, folosindu-se de serviciul oferit de către Vânzător de urmărire a produselor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.
 • Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adăuge produse pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior; în cazul în care produsele nu sunt achiziționate la momentul adaugării prin efectuarea Comenzii, Cumpărătorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de către Vânzător de urmaărire a comenzii prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.
 • Website – magazinul online găzduit la adresa web www.landtech.ro și subdomeniile acestuia.
 • Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Website-ului intenția sa de a achiziționa produse de pe Website.
 • Produse – orice produs sau serviciu listat pe Website, inclusiv produsele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător.
 • Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, produse cu un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.
 • Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.
 • Conținut – reprezintă: • – toate informațiile de pe Website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; • – conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; • – orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului,
 • Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui Produs sau Serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și a capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă Produsul sau Serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.
 • Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare Bun putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumpărător asupra unui Bun sau Serviciu.
 • Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
 • Întrebare – formulă de adresare către alți Utilizatori/Clienți/Cumpărători cu scopul de a obține informații despre produse sau Serviciile din pagina respectivă.
 • Răspuns – informație scrisă care este transmisă Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului care a adresat o Întrebare în Website, în pagina unui anumit produs. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de un Utilizator/Client/Cumpărător unui alt Utilizator/Client/Cumpărător în cadrul unei discuții.
 • Document – prezentele Termene și Condiții.
 • Comunicări Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Produse și Servicii adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea “Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.
 • Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui produs și/sau Serviciu de către LANDTECH, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.
 • Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Produselor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.
 • Plata cu cardul – serviciul de plată prestat de către procesatorul de plăți integrat în Website, pus la dispoziția Clienților, Utilizatorilor și/sau Cumpărătorilor prin intermediul Website-ului în vederea efectuării unei plăți cu cardul online.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Webite, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Produse și/sau Servicii din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

3. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Utilizator/Cumpărător.

Pentru motive justificate LANDTECH își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Utilizatorului/Cumpărătorului pe Website, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel LANDTECH. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al LANDTECH, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor menționate mai sus.

Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele de email menționate la secțiunea “contact” din Website. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

În cazul unui volum de trafic neobișnuit de mare provenit din partea unei rețele de internet, LANDTECH își rezervă dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vedere protejării informației din cadrul Website-ului.

LANDTECH poate publica pe Website informații despre Produse și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care LANDTECH are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Produselor și/sau Serviciilor prezentate pe Website sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.

În cazul plăților online, Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

Toate informațiile folosite pentru descrierea produse și/sau a Serviciilor disponibile pe Website (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Website, sunt proprietatea exclusivă a LANDTECH, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Clientului/Cumpărătorului/Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de LANDTECH, includerea oricărui Conținut în afara Website-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al LANDTECH asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al LANDTECH.

Clientul/Cumpărătorul/Utilizatorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului.

În cazul în care LANDTECH conferă Clientului/Cumpărătorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care Clientul/Cumpărătorul/Utilizatorul are sau obține acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau acestor conținuturi pe website sau a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite, în cazul în care acestea există și nu reprezintă un angajament contractual din partea LANDTECH pentru respectivul Client/Cumpărător/Utilizator sau oricare alt terț care are/obține acces la acest conținut transferat, prin orice mijloc și care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conținut, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.

Niciun Conținut transmis către Client, Utilizator sau Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea LANDTECH și/sau al angajatului LANDTECH care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.

Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

5. COMANDA

Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Website, prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adăugat în cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevarate la data plasării Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

 • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
 • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de LANDTECH, în cazul plății online;
 • datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Website sunt incomplete și/sau incorecte;

Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea produselor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost deteriorate sau neconforme.

În cazul în care un produs și/sau Serviciu comandat de către Cumparator, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Produsului și/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

6. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

 • Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de cumpărător.
 • Furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

7. CONFIDENȚIALITATE

LANDTECH va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Website-ului. LANDTECH nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

8. COMUNICĂRI COMERCIALE

Cumpărătorul/Utilizatorul/Clientul își poate modifica în orice moment opțiunea cu privire la acordul dat Vânzătorului pentru Comunicările Comerciale conținând informații generale și tematice inclusiv informații cu privire la oferte sau promoții, după cum urmează:

 • prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în Comunicările comerciale primite de la Vânzător;
 • prin contactarea Vânzătorului.

De asemenea, pentru îmbunătățirea ofertei de Produse și Servicii și a experienței de cumpărare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetări de piață și sondaje de opinie. Informațiile obținute în urma acestor cercetări de piață și a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate în scopuri publicitare ci doar în cele menționate mai sus. Răspunsurile dvs. la cercetările de piață și sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. și nici transmise către terți și nici nu vor fi publicate. Puteți obiecta la utilizarea datelor în scopuri de cercetare de piață și sondaje de opinie în orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în mesaj sau prin contactarea LANDTECH.

9. FACTURARE – PLATĂ

Prețurile produse și Serviciilor afișate în cadrul Website-ului www.landtech.ro includ T.V.A. conform legislației în vigoare.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură/bon fiscal pentru produsele și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține Bunuri și/sau Servicii vândute/furnizate de LANDTECH.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a își actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul și/sau de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.

Datele cardului de plată ale Clientului/Utilizatorului/Cumpărătorului nu vor fi accesibile pentru LANDTECH și nici nu vor fi stocate de către LANDTECH sau de către procesatorul de plăți integrat în Website, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul/Utilizatorul/Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

În anumite cazuri, pentru menținerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Cumpărătorului i se va solicita să autorizeze plata prin introducerea codului primit prin sms de la banca emitentă a cardului Cumpărătorului (3D Secure).

Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor, Clientul/Utilizatorul/Cumpărătorul este sfătuit să nu rămâna logat pe Website și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: să conțina cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

10. LIVRARE PRODUSE

Vânzătorul se obligă să livreze produsele prin sistemul de curierat DPD România.
Termenul de expediere a produselor este de 1-3 zile lucrătoare.
Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

A. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII DE PRODUSE

Proprietatea asupra produselor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în Comandă (înțelegând prin comenzile efectuate de personalul Vânzătorului).

B. RĂSPUNDERE

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Produselor și Serviciilor după livrare și, în special, pentru pierderea acestora.

Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul/Cumpărătorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, și, în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și Condițiile Website-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Website-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizarii conținutului și/sau la data plasării Comenzii.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii și Condițiile Website-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului și condițiilor de funcționare a Website-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clienților/Utilizatorilor/Cumpărătorilor de la momentul afișării în Website. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Website versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui Document.

11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informații Generale

În vederea desfășurării activității sale, societatea S.C. ATECH PRO S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Vrăbiilor nr. 5-7, jud. Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/4220/06.09.2021 (denumită în continuare generic Societatea), prelucrează datele dumneavostră cu caracter personal atunci când accesați website-ul www.landtech.ro  (denumit în continuare generic Website-ul).

Societatea asigură, în permanență, respectarea tuturor principiilor și a legislației privind protecția datelor cu caraacter personal, în ceea ce privește prelucrarea, colectarea, procesarea, stocarea și transferul datelor cu caracter personal, astfel cum acestea sunt reglementate prin legislația în vigoare, precum și prin predeverile Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucarea datelor cu carcater personal și privind libera circulație a acestor date (denumite în continuare generic GDPR). Prezenta politică stabilește principiile cheie în ceea ce privește protecția datelor și modul în care Societatea gestionează datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți prin accesarea Website-ului. Societatea va asigura actualizarea prezentei politici și va publica pe website cea mai recentă versiune a acesteia.

Vă facem cunoscute următoarele definiții ale termenilor utilizați în prezenta secțiune, acestea fiind extrase din articolul 4 al GDPR:

Date cu caracter personal: presupun informațiile privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („Persoană Vizată”) care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale a persoanei fizice.

Prelucrarea: Înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmiterea, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea datelor.

DPO: Se referă la responsabilul cu protecția datelor, mai precis persoana responsabilă cu protecția datelor.

Categorii de date ce pot fi prelucrate
a) La momentul plasării unei comenzi prin intermediul Website-ului: nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail;
b) La momentul creării unui cont în cadrul Website-ului – Secțiunea „Contul meu”: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă;

Datele furnizate trebuie să fie reale, corecte și actualizate, existând dreptul dvs. de a le furniza. Cu alte cuvinte, utilizatorii sunt responsabili pentru datele furnizate atât față de noi, cât și față de terțe persoane ce ar putea fi prejudiciate prin furnizarea datelor.

De asemenea, Website-ul ar putea colecta și anumite informații privind navigarea și interacțiunile cu diversele secțiuni ale acestora. Se vor stoca sau accesa informații și fișiere cookies în echipamentele de tip terminal (computer, telefon, tableta etc.) doar în condițiile descrise în secțiunea Cookies corespunzătoare. Categoriile de date cu caracter personal care vor fi prelucrate, vizează ora și data accesarii Website-ului, precum și adresa IP a terminalului de pe care a fost accesat Website-ul ori aplicația de mobil și tabletă.

12. GARANȚIE ȘI CONFORMITATE

Garanția legală/comercială conform L449/2003 modif. OG 9/2016 a produselor achiziționate este de 6, 12, 24 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Consumabilele (acumulatori) beneficiază de 6 luni de garanție. Toate produsele achiziționate de pe Website-ul nostru vor fi însoțite de certificat de garanție. În cazul în care nu ați primit certificatul de garanție în colet sau pe e-mail, în mesajul de confirmare a comenzii, vă rugăm să îl solicitați în termen de 48 de ore. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că, în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. Condițiile de garanție precum și procedură, în cazul defecțiunii unui produs, sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu certificat de garanție, certificat de calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică. S.C. ATECH PRO S.R.L. garantează autenticitatea și originalitatea produselor comercializate în magazinul www.landtech.ro și nu încurajează comercializarea produselor contrafăcute.

Produsele care s-au activat nu se mai pot returna!

Clientul are obligația de a ridica produsul în termen de 15 zile de la data la care a fost anunțat că produsul a fost sau nu reparat. În cazul în care nu este ridicat după notificare pentru perioada ce depășeste 15 zile se va aplica o taxă de depozitare în valoare de 5 lei/zi. În situația în care produsul nu a fost ridicat în termen de 180 de zile de la anunțare, clientul acceptă să renunțe la dreptul de proprietate asupra acestuia, echipamentul rămânând în proprietatea S.C. ATECH PRO S.R.L., urmând a fi casat.

În cazul în care produsul nu face obiectul garanției, taxa de curierat dus-întors este suportată de către client.

13. ANULAREA COMENZII

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat furnizorul, prin telefon sau prin e-mail, menționând numărul comenzii.

Dacă anularea este acceptată, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă Furnizorul refuză anularea comenzii din cauza faptului că livrarea a fost complet pregătită și/ sau comanda este în proces de livrare către locația dumneavoastră, comanda nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și Furnizorul a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 7-15 zile lucrătoare, incluzând și taxa de livrare inițială, achitată pentru livrarea Produselor, dacă este cazul.

Furnizorul poate anula o comandă dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil Furnizorului. În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.

Comanda efectuată de către Utilizator, poate fi anulată, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
a) Neacceptarea de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de societatea noastră, în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte.

14. FORȚĂ MAJORĂ

 • Nici una dintre părți nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.
 • Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

15. LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIA

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între S.C. ATECH PRO S.R.L. și Clienți/Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din orașul Cluj-Napoca.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal
 • Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal se aplică datelor personale ale clienților noștri, inclusiv datele colectate, utilizate sau dezvaluite în timp ce utilizează Website-ul companiei noastre, disponibil la adresa www.landtech.ro
 • Ne angajăm să procesam datele dvs. personale în mod corespunzător și să protejăm confidențialitatea datelor personale furnizate de dvs. în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679.
 • Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja datele cu caracter personal împotriva utilizării incorecte și pentru a le menține în siguranță. Credem că este important să va informăm despre modul în care vom folosi datele dvs. personale.
 • Prin urmare, va încurajăm să citiți cu atenție Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Având o experiență de peste 7 ani de zile, magazinul www.landtech.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon sau prin e-mail de către consultanții noștri de vânzari sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastră constă în ajutarea și sprijinirea clienților să identifice din punct de vedere tehnic produsele solicitate, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, să găsească soluții tehnice în funcție de cerințele și nevoile clienților, să configureze sisteme complexe de securitate în vederea achiziției.

CINE SUNTEM?

 • S.C. ATECH PRO S.R.L., societate care înglobează LANDTECH, furnizorul dvs. local.
 • Pentru procesarea comenzilor telefonice/online și pentru a onorara livrarea acestora, ne vom folosi de datele furnizate de dvs. (date și informații personale)
 • S.C. ATECH PRO S.R.L., brandul sub care activează și LANDTECH, este o persoană juridică română, cu sediul în Romania, jud. Cluj.
 • E-mail responsabil privind Protecția Datelor: office@landtech.ro

CE DATE CU CARCTER PERSONAL COLECTĂM DE LA DVS.?

 • Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. atunci când comandați produsele noastre pot include detaliile dvs. de contact (date personale) precum numele dvs., adresa poștală și alte detalii de contact, cum ar fi numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail.
 • Când ne urmăriți activitatea pe plaforme social media precum Facebook și Instagram trebuie să fiți familiarizați și să întelegeți instrumentele furnizate de acele site-uri care vă permit să alegeți modul în care vă furnizați datele personale în profilul dvs. de social media.
 • Nu prestăm servicii și nu livrăm minorilor bunuri decât în cazurile exprese prevăzute de lege.
 • Compania noastră nu urmărește în activitățile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor, cu vârsta sub 16 ani. Nu realizăm activități promoționale de marketing direct către minori.
 • Orice persoană care ne furnizează datele personale garantează că este major, respectiv are capacitate deplină de exercițiu. În cazul în care are totuși loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o personă care nu este majoră, vom sista procesarea acestor date odată cu luarea la cunoștință a acestui fapt.
 • Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizează în conformitate cu cerințele legale și în cazuri strict determinate. Minorii care nu au împlinit vârsta de 16 ani pot achiziâiona servicii sau produse, solicita și primi comunicații de la compania noastră numai dacă au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

ÎN CE SCOP UTILIZĂM DATELE DVS.?

 • Vom folosi datele dvs. obținute online sau telefonic pentru procesarea și livrarea comenzilor dumneavoastră, pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a vă răspunde întrebărilor, precum și, dacă doriți, pentru a vă trimite comunicările noastre personalizate.
 • Vă rugăm să rețineți că, dacă decideți să nu ne furnizați aceste informații, nu puteți finaliza înregistrarea dvs. ca utilizator sau actualizarea datelor existente deoarece nu putem livra comanda înregistrată către dvs..
 • Limităm datele personale pe care le colectăm la ceea ce este relevant în vederea procesării particulare a acestora. Nu procesăm datele dumneavoastră personale în moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informațiile au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastră.
 • Prelucrarea datelor dvs. în scop de marketing include prelucrarea datelor personale, în principal pentru trimiterea de comunicări personalizate despre produsele noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS) în măsura în care vă abonați la newsletter-ul nostru.
 • Rețineți că vă puteți dezabona de la newsletter în orice moment și total gratuit prin instrucțiunile furnizate în fiecare comunicare.

CARE ESTE BAZA LEGALĂ PENTRU FOLOSIREA DATELOR DVS.?

 • Vă prelucrăm datele din diferite motive și temeiuri legale. Cel mai important este că trebuie să le prelucrăm pentru a executa comanda plasată la noi atunci când ne sunați sau vă înregistrați pentru a comanda un produs, dar există și alte motive care ne legitimează, cum ar fi consimțământul pe care ni-l dați pentru a vă trimite newsletter-ul nostru.

CÂT TIMP VOM STOCA DATELE DVS.?

 • Vom prelucra datele dvs. pe perioada cât aveți statutul de client sau utilizator înregistrat (adică până când decideți să vă dezabonați). În ceea ce privește activitățile de marketing vom prelucra datele dvs. până când vă veți dezabona sau veți anula abonamentul la newsletter.

CĂTRE CINE TRANSFERĂM DATELE DVS.?

 • Datele colectate de la dvs. sunt utilizate doar de membrii echipei noastre pentru îndeplinirea scopului indicat în acestă Politică privind prelucrarea datelor cu caracter personal, și anume: onorarea comenzilor dvs., activități de marketing, confirmarea comenzilor, eventuale solicitări de feedback, ca urmare a serviciilor prestate.
 • Datele dvs. sunt utilizate doar pe plan național și doar în circuitul societății S.C. ATECH PRO S.R.L.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

 • Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale. În unele cazuri, aveți și alte drepturi, spre exemplu, vă puteți opune ca noi să vă utilizăm datele sau solicitați portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat mai jos.
 • Aveți dreptul să ne cereți accesul la datele dvs. personale care sunt în posesia noastă. Vă reamintim că, dacă sunteți utilizator înregistrat al sistemului online de comenzi, puteți verifica aceste informații și în secțiunea corespunzătoare datelor dvs. personale.
 • Aveți dreptul de modificare și ștergere a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în special a datelor incomplete sau inexacte de exemplu, în cazul în care unele dintre datele personale pe care le-ați furnizat (număr de telefon, adresă de e-mail, persoană împuternicită etc.) nu mai sunt actuale.
 • Aveți dreptul să ne solicitați să rectificăm datele pe care le avem deja. Rețineți că dacă sunteți utilizator înregistrat al sistemului nostru de comenzi online, puteți accesa secțiunea corespunzătoare datelor personale din contul dvs. pentru a modifica sau actualiza datele personale. Vă rugam să rețineți ca regula generală că trebuie să puneți la dispoziție doar datele dvs. personale, nu și pe cele ale altor persoane, cu excepția cazurilor permise în această Politică de confidențialitate.
 • Aveți dreptul să ne solicitați să vă ștergem datele în masura în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care este nevoie să le prelucram astfel cum v-am informat mai sus sau în cazul în care nu mai avem legitimitatea de a face acest lucru.
 • Aveți dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal, ceea ce înseamnă că veți avea dreptul să primiți datele personale pe care ni le-ați pus la dispoziție într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, pe care să îl puteți transmite altui operator în mod direct, cu condiția să fie posibil din punct de vedere tehnic.
 • Aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, prin mijloace automate.
 • Dacă ne-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. în orice scop, aveți, de asemenea, dreptul să îl retrageți în orice moment.
 • Aveți de asemenea dreptul de a depune o plângere la autoritatea competentă de control al protecției datelor, respectiv către: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro web-site: dataprotection.ro

MODIFICĂRI ALE POLITICII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 • Este posibil să modificăm informațiile cuprinse în prezenta Politică privind prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când vom aprecia că va fi necesar. În acest caz, vă vom comunica în diferite moduri prin intermediul sistemului de comenzi online (de exemplu: printr-un anunt tip de banner, printr-o fereastră pop-up sau printr-o notificare push) sau vă vom transmite la adresa de e-mail atunci când modificarea în cauza este importantă pentru confidențialitatea dvs., astfel încât să puteți verifica modificările, să le evaluați și, dacă este cazul, să vă opuneți sau să anulați orice serviciu sau funcționalitate. În orice caz, vă sugerăm să verificați periodic prezența politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazul în care există modificări minore sau dacă introducem o îmbunătățire interactivă, profitând de faptul că veți găsi întotdeauna prezentă Politica ca punct de informare permanent pe Website-ul nostru.