DJI AGRAS T30

SOLUȚIA PERFECTĂ PENTRU O AGRICULTURĂ DIGITALIZATĂ!

Drona agricolă DJI Agras T30 duce eficiența pulverizării aeriene la noi culmi. Cu un rezervor de pulverizare de 30 de litri, DJI Agras T30 este o dronă profesională cu un corp revoluționar ce permite o pulverizare mai eficientă, în special pentru pomii fructiferi. Folosind soluțiile de agricultură digitală DJI, drona agricolă DJI Agras T30 ajută la reducerea utilizării de îngrășăminte și la creșterea randamentului cu cele mai bune practici eficiente, bazate pe date.

PULVERIZARE EFICIENTĂ A RAMURILOR COPACILOR

Cu ajutorul unei tehnologii revoluționare pentru direcționarea soluțiilor către ramurile pomilor și cu ajutorul brațelor reglabile, drona agricolă DJI Agras T30 pulverizează eficient soluții care pătrund cu ușurință în coronamentul bogat al pomilor cu o pulverizare oblică, asigurând aplicarea uniformă a acestora. Cu ajutorul platformei Smart Agriculture Cloud și a cartografierii bazate pe Cloud, utilizatorii pot gestiona cu ușurință o livadă digitală 3D.

Cele 16 duze de pulverizare oferă o acoperire extinsă cu capabilitate de distribuire uniformă a soluțiilor lichide. Cele 8 seturi de electrovalve permit controlul independent al frecvenței variabile și a pulverizării. Designul pompei cu piston dublu cu șase cilindri opus orizontal oferă o putere consistentă de pulverizare și un debit de până la 8 litri / minut.

16 HECTARE/ORĂ

Echipata cu un rezervor mare de pulverizare de 30L, drona agricolă Agras T30 are o lățime de pulverizare de 9 metri și o eficiență de pulverizare în câmp de 16 hectare / oră, cu 33.3% mai mult decât generația anterioară.

ELIMINAȚI UNGHIURILE INACCESIBILE CU SISTEMUL SFERIC RADAR

Sistemul sferic radar percepe obstacolele și împrejurimile în toate mediile, condițiile meteorologice și unghiurile vizuale, indiferent de interferența cu praful și lumina. Evitarea automată a obstacolelor și funcțiile adaptive de zbor ajută la asigurarea siguranței dronei în timpul funcționării.

CAMERA FPV DUBLĂ (FAȚĂ-SPATE) PENTRU MONITORIZARE

Echipat cu două camere FPV, drona agricolă DJI Agras T30 oferă imagini clare din față și din spate, și vă permite să verificați starea zborului fără a fi nevoie să întoarceți aeronava în timpul zborului. Un LED proiector luminos dublează capacitățile de viziune ale dronei, creând mai multe posibilități de operare pe timp de noapte.

PROIECTATĂ PENTRU SERVICII DE DURATĂ

Modulul de control al dronei agricole DJI Agras T30 are o structură complet sigilată pentru o durabilitate sporită. Toate componentele critice au trei straturi de protecție și sunt clasificate cu grad de protecție IP67. Drona este optimizată pentru utilizarea pe termen lung a pesticidelor și îngrășămintelor, cu o rezistență ridicată împotriva prafului și a coroziunii.

PLIERE FLEXIBILĂ PENTRU TRANSPORT CONVENABIL

Pentru un transport cât mai ușor, drona agricolă DJI Agras T30 poate fi pliată cu 80% din dimensiunea ei. Acest mecanism de pliere folosește un sistem cu blocare rapidă, redundanțe și o alertă în aplicație pentru a asigura funcționarea în siguranță.

FUNCȚIONARE AUTONOMĂ ȘI PLANIFICAREA OPTIMĂ A RUTELOR

Noul mod inteligent de planificare a rutelor în mod independent oferă mereu cel mai optim traseu pentru fiecare operațiune. Un indicator oferă informații despre cantitatea de sarcină utilă lichidă rămasă și timpul estimat până la reumplere, totul în timp real, permițând operatorilor să găsească un echilibru perfect între sarcina utilă și durata de viață a bateriei. Aeronava suportă, de asemenea, acoperirea automată a marginilor terenului (edge sweeping) pentru o eficiență extinsă de pulverizare și o operare aeriană mai ușoară.

ECRAN ULTRA-LUMINOS

Drona vine însoțită de o radiocomandă actualizată, care acceptă transmisia video stabilă a imaginii, de până la 5 km distanță, cu 67% mai mult decât generația anterioară. Un ecran ultra luminos de 5.5 inch oferă imagini clare, chiar și în condiții de lumină slabă. Pentru o productivitate sporită, o radiocomandă poate opera mai multe drone simultan. Modulul opțional de poziționare RTK permite planificarea operațiunilor la nivel de centimetru. Îmbunătățirile suplimentare includ semnalizare mai puternică, anti-interferențe și stabilitate operațională.

1.000 DE CICLURI DE ÎNCĂRCARE, 2.000 DE HECTARE

Având nevoie de mai puține componente de susținere, DJI Agras T30 este mai ușor de transportat. O baterie inteligentă este acoperită de o garanție de 1 an de zile sau 1.000 cicluri de încărcare; această durată de viață ultra-lungă reduce semnificativ costurile de operare. Stația de încărcare poate încărca o baterie în aproximativ 10 minute, permițând funcționarea continuă cu doar două acumulatoare și o stație de încărcare.

 

ACCESORII

ACUMULATOR INTELIGENT

Acumulatorul inteligent are o capacitate de 29.000 mAh și o garanție de produs de 1.000 de cicluri de încărcare. Suportă încărcarea instantanee fără a fi nevoie de răcire; izolată la nivelul plăcii de circuit și prezintă rezistență la apă și coroziune.

STAȚIE DE ÎNCĂRCARE

Stația de încărcare pentru acumulatorul DJI Agras T30 dispune de o putere de încărcare de 7.200W și poate încărca un acumulator în doar 10 minute. De asemenea, suportă încărcarea alternată cu două canale cu adaptare a puterii pentru o operare cât mai sigură.

SISTEM DE ÎMPRĂȘTIERE 3.0

Acest sistem de împrăștiere actualizat are o capacitate de până la 40L (35 kg), o lățime de împrăștiere de până la 7 metri și o capacitate de împrăștiere de 1 tonă / oră. De asemenea, rezervorul este echipat cu un senzor anti-rotație pentru monitorizarea greutății în timp real, permițând alerte precise pentru reumplerea rezervorului.

Drona agricolă DJI Agras T30 este clasificată cu un grad de protecție IP67, ceea ce face drona lavabilă și rezistentă la coroziune, ideală pentru pulverizarea soluțiilor lichide și împrăștierea îngrășămintelor, semințelor și furajelor. Atunci când este utilizat cu soluții de agricultură digitală, DJI Agras T30 implementează împrăștierea variabilă, reducând utilizarea îngrășămintelor, sporind în același timp randamentul.

SISTEM DE PULVERIZARE PENTRU LIVEZI

Sistemul de pulverizare pentru livezi permite utilizatorilor să schimbe configurația standard de pulverizare a dronei DJI AGRAS T30 la configurația Orchard, care este concepută special pentru operațiunile de stropire efectuate în livezi. Înlocuiți componentele de pulverizare pe brațele M1 și M4 ale aeronavei, și atașați duzele TX-VK4 sau ZV-VK4. Când se utilizează sistemul de pulverizare pentru livezi ale dronei agricole DJI Agras T30 împreună cu tehnologia unică DJI de direcționare conform ramurilor copacilor, Agras T30 poate pătrunde în coronamentul gros al pomilor pentru a efectua operațiuni de pulverizare mai precise și mai eficiente, precum și pentru a economisi pesticide lichide și a evita alte costuri de operare.

AGRICULTURĂ DIGITALIZATĂ

Cu platforma Smart Agriculture Cloud, utilizatorii pot efectua cartografierea în cloud a scenariilor de livezi și terenuri agricole pentru a genera trasee inteligente de zbor. Această platformă este echipată cu un sistem de recunoaștere cu inteligență artificială pentru a patrula câmpurile, a identifica creșterea, a monitoriza bolile sau dăunătorii și pentru a monitoriza condițiile agricole în mod eficient. Împerecherea acestui sistem cu DJI Mavic 3 Multispectral permite utilizatorilor să aplice soluții bazate pe variabile specifice în conformitate cu o hartă a terenurilor agricole generate automat.

SPECIFICAȚII

Eficiență per oră: 16 hectare
Volumul rezervorului: 30L (rezervor staționar)
Radar de înaltă precizie: Da
Inteligență artificială pentru planificarea operațiunilor 3D: Da
Debitmetru de înaltă precizie: Da
Rată maximă de pulverizare: SX110015VS – 8L/min (date obținute în timpul testării la sol)
Rezervor / baterii de pulverizare înlocuibile: Rezervor staționar, baterie detașabilă
Controlul mai multor drone (depinde de firmware): Da
D-RTK: Da
GNSS: Da
Cameră FPV (first person view): Da
Control dinamic al debitului: Da
Moduri de funcționare: M / M +, AB, traseu de zbor autonom
Modul Orchard 3.0 (modul Orchard) cu P4R și Terra: Da
Agricultură de precizie cu P4M și Terra: Da
Planificarea și editarea punctelor de parcurs în aer: Da

Greutate totală (fără baterie): 26.4 kg
Greutatea maximă la decolare: Mod de pulverizare 66.5 kg (nivelul mării); Modul de împrăștiere 78 kg (nivelul mării)
Precizie de deplasare (semnal GNSS puternic): D-RTK activat: orizontal ± 10 cm, vertical ± 10 cm; D-RTK oprit: orizontal ± 0,6 m, vertical ± 0,3 m (cu modulul radar activat: ± 0,1 m)
Timp de deplasare (la nivelul mării, cu viteza vântului mai mică de 3 m/s): 20.5 minute (@ 29000 mAh cu o greutate la decolare de 36.5 kg); 7, 8 minute (@ 29000 mAh cu o greutate la decolare de 66.5 kg)
Viteză maximă de lucru: 7 m/s (25 km/h)
Viteză maximă de zbor (semnal GNSS puternic): 10 m/s (36 km/h)
Viteza maximă suportată a vântului: 8 m/s
Altitudinea maximă de zbor deasupra nivelului mării: 4500 m
Temperatură de funcționare recomandată: 0 – 45°C

Ampatament diagonal: 2.145 mm
Dimensiuni: 2858 mm × 2685 mm × 790 mm (cu grinzi și elice extinse)
2030 mm × 1866 mm × 790 mm (grinzi extinse, elice pliate)
1170 mm × 670 mm × 857 mm (grinzi și elice pliate)

Numărul de camere FPV: 2 – față și spate
Unghi de vedere: Orizontal: 82°, Vertical: 129°
Rezoluție: 1280 × 720 @ 15-30 fps

Număr de spoturi: 4 față și 4 spate
Intensitatea maximă a luminii: 13.2 lux la 5 m

Volumul rezervorului de pulverizare: 30L
Sarcină utilă standard: 30 kg
Modelul injectorului: XR11001VS (standard), XR110015VS (opțional), XR11002VS (opțional), TX-VK4 (opțional)
Numărul de duze: 16
Rată maximă de pulverizare: SX11001VS – 7.2 L/min
SX110015VS – 8 L/min
TX-VK4 – 3.6 L/min (date obținute din testarea la sol)
Dimensiunea picăturilor (în funcție de condițiile de mediu și de rata de pulverizare): SX11001VS: 130 – 250 μm, SX110015VS: 170 – 265 μm, XR11002VS: 190 – 300 μm, TX-VK4: 110 – 135 μm
Lățime de pulverizare: 4-9 m (12 duze, 1.5 – 3 m deasupra plantelor)
Tip pompă: 2 pompe cu piston
Precizia debitmetrului: Debitmetru electrometric cu 2 canale < 2%
Indicator nivel lichid: Monitorizare continuă
Valvă de eliberare a presiunii: Valvă selenoidă

Model: RD2424R si RD2414U
Menținerea altitudinii și urmărirea terenului: Domeniu de măsurare a înălțimii: 1 – 30 m
Domeniu de menținere a înălțimii: 1.5 – 15 m
Panta maximă a suprafeței: 35°
Sistem de evitare a coliziunilor: 1) Sistem omnidirecțional sferic radar RD2424R
Domeniu de detectare a obstacolelor : 1.5 – 30 m (depinde de material, poziție, formă și alte proprietăți ale obstacolului)
Unghi vizual (FOV): orizontal: 360 ° vertical: ± 15°
Condiții de lucru: peste 1.5 m înălțime și zbor de viteză mai mic de 7 m/s
Distanță de siguranță: 2.5 m
Direcția de evitare a obstacolelor: orizontală omnidirectională RD2414U
Intervalul de detectare a obstacolelor radar superior: 1.5 – 10m
Unghi vizual (FOV): 80°
Distanță de siguranță: 2m (de la partea superioara la obstacol)
Standard de protecție împotriva prafului și a umezelii: IP67

Modelul bateriei: 29.000 mAh – 51.8V
Greutate: aproximativ 10.2 kg
Rată de descărcare: 11.5 C
Grad de protecție: IP54
Compatibilitate: T30
Perioada de garanție: 12 luni sau numarul de cicluri de reincarcare
Încărcător: Încărcător inteligent 2 canale T30, 7200W Generator DJI D9000i

Model: RM500-ENT
Frecvențe de operare: 2.4000 – 2.4835 GHz; 5.725 – 5.850 GHz
Distanță de operare: CE – 4 km
EIRP: 2.4 GHz – CE: 18.5 dBm; 5.8 GHz – CE:12.5 dBm
Protocol Wi-Fi: Wi-Fi Direct, Wireless Display, and 802.11a/g/n/ac; Supports 2 × 2 MIMO Wi-Fi
Frecvențe de operare Wi-Fi: 2.4000 – 2.4835 GHz; 5.150 – 5.250 GHz; 5.725 – 5.850 GHz
Wi-Fi EIRP: 2.4 GHz – CE: 18.5 dBm; 5.2 GHz – CE: 14 dBm; 5.8 GHz – CE: 12 dBm
Bluetooth: Bluetooth 4.2
Frecvență de operare Bluetooth: 2.4000 – 2.4835 GHz
Bluetooth EIRP: CE: 6.5 dBm
Poziționare: GPS+GLONASS dual mode
Ecran: 5.5 inch, rezoluție: 1920 × 1080, luminozitate: 1.000 cd/m², Android
Memorie RAM: 4GB LPDDR4
Memorie ROM: slot card microSD 32GB – 128GB
HDMI: HDMI 1.4
Putere de consum: 18 W
Temperatură de operare: -10° – +40°C
Temperatură de depozitare: -30° – +25°C (cu acumulatorul încărcat între 40% – 60%)

Baterie integrată: 5.000 mAh (lithium-ion)
Autonomie: 2 ore
Metodă de încărcare: Standard USB Fast charger 12V/2A
Timp de încărcare: 2.5 ore

Greutate: 3.9 kg
Dimensiuni: 560 × 435 × 320 mm
Suprafata maxima de deschidere: 44.6 cm²
Substante aplicabile: Substante solide uscate cu un diametru intre 0.5 – 5 mm
Volum rezervor: 30 L
Volum pentru substante solide: 35 kg
Clasa de protectie: IP67
Voltaj intrare: Putere – 60V, Control – 15V
Putere maxima: 60V@250W, 15V@50W
Temperatura de operare: 0° – 40°C
Numar maxim de rotatii: 1.300 RPM

1 × Drona agricolă DJI Agras T30
1 × Radiocomandă
1 × Acumulator pentru radiocomandă WB37
1 × Stație de încărcare
1 × Modul RTK
1 × Încărcător
1 × Șuruburi și unelte pentru asamblare