DJI AGRAS T30

SOLUTIA PERFECTA PENTRU O AGRICULTURA DIGITALIZATA!

Cu un rezervor de pulverizare de 30 de litri, drona agricola DJI Agras T30 duce eficienta pulverizarii aeriene la noi culmi – o drona cu un corp revolutionar ce permite o pulverizare mai eficienta, in special pentru pomii fructiferi. Folosind solutiile de agricultura digitala DJI, Agras T30 ajuta la reducerea utilizarii de ingrasaminte si la cresterea randamentului cu cele mai bune practici eficiente, bazate pe date.

PULVERIZARE EFICIENTA A RAMURILOR COPACILOR

Cu ajutorul unei tehnologii revolutionare pentru directionarea solutiilor catre ramurile pomilor si cu ajutorul bratelor reglabile, DJI Agras T30 pulverizeaza eficient solutii care patrund cu usurinta in coronamentul bogat al pomilor cu o pulverizare oblica, asigurand aplicarea uniforma a acestora. Cu ajutorul platformei Smart Agriculture Cloud si a cartografierii bazate pe Cloud, utilizatorii pot gestiona cu usurinta o livada digitala 3D.

Cele 16 duze de pulverizare ofera o acoperire extinsa cu capabilitate de distribuire uniforma a solutiilor lichide. Cele 8 seturi de electrovalve permit controlul independent al frecventei variabile si a pulverizarii. Designul pompei cu piston dublu cu sase cilindri opus orizontal ofera o putere consistenta de pulverizare si un debit de pana la 8 litri / minut.

16 HECTARE/ORA

Echipata cu un rezervor mare de pulverizare de 30 kg, Agras T30 are o latime de pulverizare de 9 metri si o eficienta de pulverizare in câmp de 16 hectare / ora, cu 33.3% mai mult decat generatia anterioara.

ELIMINATI UNGHIURILE INACCESIBILE CU SISTEMUL SFERIC DE DETECTARE A OBSTACOLELOR

Sistemul radar sferic percepe obstacolele si imprejurimile in toate mediile, conditiile meteorologice si unghiurile vizuale, indiferent de interferenta cu praful si lumina. Evitarea automata a obstacolelor si functiile adaptive de zbor ajuta la asigurarea sigurantei dronei in timpul functionarii.

CAMERA FPV DUBLA (FATA-SPATE) PENTRU MONITORIZARE

Echipat cu doua camera FPV, drona agricola Agras T30 ofera imagini clare din fata si din spate si va permite sa verificati starea zborului fara a fi nevoie sa intoarceti avionul in timpul zborului. Un LED proiector luminos dubleaza capacitatile de viziune ale dronei, creand mai multe posibilitati de operare pe timp de noapte.

PROIECTATA PENTRU SERVICII DE DURATA

Modulul de control Agras T30 are o structura complet sigilata pentru o durabilitate sporita. Toate componentele critice au trei straturi de protectie si sunt clasificate ca grad de protectie IP67. Drona este optimizata pentru utilizarea pe termen lung a pesticidelor si ingrasamintelor, cu o rezistenta ridicata impotriva prafului si a coroziunii.

PLIERE FLEXIBILA PENTRU TRANSPORT CONVENABIL

Pentru un transport cat mai usor, drona agricola Agras T30 poate fi pliata cu 80% din dimensiunea ei. Acest mecanism de pliere foloseste un sistem cu blocare rapida, redundante si o alerta in aplicatie pentru a asigura functionarea in siguranta.

FUNCTIONARE AUTONOMA SI PLANIFICAREA OPTIMA A RUTELOR

Noul mod inteligent de planificare a rutelor in mod independent ofera mereu cel mai optim traseu pentru fiecare operatiune. Un indicator ofera informatii despre cantitatea de sarcina utila lichida ramasa si timpul estimat pana la reumplere, totul in timp real, permitand operatorilor sa gaseasca un echilibru perfect intre sarcina utila si durata de viata a bateriei. Aeronava suporta, de asemenea, acoperirea automata a marginilor terenului (edge sweeping) pentru o eficienta extinsa de pulverizare si o operare aeriana mai usoara.

ECRAN ULTRA-LUMINOS

Drona vine insotita de o radiocomanda actualizata, care accepta transmisia video stabila a imaginii de pana la 5 km distanta, cu 67% mai mult decat generatia anterioara. Un ecran ultra luminos de 5.5 inch ofera imagini clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. Pentru o productivitate sporita, o radiocomanda poate opera mai multe drone simultan. Modulul optional de pozitionare RTK permite planificarea operatiunilor la nivel de centimetru. Imbunatatirile suplimentare includ semnalizare mai puternica, anti-interferente si stabilitate operationala.

1.000 DE CICLURI DE INCARCARE, 2.000 DE HECTARE

Avand nevoie de mai putine componente de sustinere, Agras T30 este mai usor de transportat. O baterie inteligenta este acoperita de o garantie de 1 an de zile sau 1.000 cicluri de incarcare; aceasta durata de viata ultra-lunga reduce semnificativ costurile de operare. Statia de incarcare poate incarca o baterie in aproximativ 10 minute, permitand functionarea continua cu doar doua acumulatoare si o statie de incarcare.

ACCESORII

ACUMULATOR INTELIGENT

Acumulatorul inteligent are o capacitate de 29.000 mAh si o garantie de produs de 1.000 de cicluri de incarcare. Suporta incarcarea instantanee fara a fi nevoie de racire; izolata la nivelul placii de circuit si prezinta rezistenta la apa si coroziune.

STATIE DE INCARCARE

Statia de incarcare pentru acumulatorul Agras T30 dispune de o putere de incarcare de 7.200W si poate incarca un acumulator in doar 10 minute. De asemenea, suporta incarcarea alternata cu doua canale cu adaptare a puterii pentru o operare cat mai sigura.

SISTEM DE IMPRASTIERE 3.0

Acest sistem de imprastiere actualizat are o capacitate de pana la 40L (35 kg), o latime de imprastiere de pana la 7 metri si o capacitate de imprastiere de 1 tona / ora. De asemenea, rezervorul este echipat cu un senzor anti-rotatie pentru monitorizarea greutatii in timp real, permitand alerte precise pentru reumplerea rezervorului.

Drona Agras T30 este clasificata cu un grad de rezistenta IP67, ceea ce  face drona lavabila si rezistenta la coroziune, ideala pentru pulverizarea solutiilor lichide si imprastierea ingrasamintelor, semintelor si furajelor. Atunci cand este utilizat cu solutii de agricultura digitala, Agras T10 implementeaza imprastierea variabila, reducand utilizarea ingrasamintelor, sporind in acelasi timp randamentul.

SISTEM DE PULVERIZARE PENTRU LIVEZI

Sistemul de pulverizare pentru livezi permite utilizatorilor sa schimbe configuratia standard de pulverizare a dronei DJI AGRAS T30 la configuratia Orchard, care este conceputa special pentru operatiunile de stropire efectuate in livezi. Inlocuiti componentele de pulverizare pe bratele M1 si M4 ale aeronavei, si atasati duzele TX-VK4 sau ZV-VK4. Cand se utilizeaza sistemul de pulverizare pentru livezi ale DJI AGRAS T30 impreuna cu tehnologia unica DJI de directionare conform ramurilor copacilor, T30 poate patrunde in coronamentul gros al pomilor pentru a efectua operatiuni de pulverizare mai precise si mai eficiente, precum si pentru a economisi pesticide lichide si a evita alte costuri de operare.

AGRICULTURA DIGITALIZATA

Cu platforma Smart Agriculture Cloud, utilizatorii pot efectua cartografierea in cloud a scenariilor de livezi si terenuri agricole pentru a genera trasee inteligente de zbor. Aceasta platforma este echipata cu un sistem de recunoastere cu inteligenta artificiala pentru a patrula campurile, a identifica cresterea, a monitoriza bolile sau daunatorii si pentru a monitoriza conditiile agricole in mod eficient. Imperecherea acestui sistem cu DJI P4 Multispectral permite utilizatorilor sa aplice solutii bazate pe variabile specifice in conformitate cu o harta a terenurilor agricole generata automat.

Specificatii

Eficienta per ora: 16 hectare

Volumul rezervorului: 30L (rezervor stationar)

Radar de inalta precizie: Da

Inteligenta artificiala pentru planificarea operatiunilor 3D: Da

Debitmetru de inalta precizie: Da

Rata maxima de pulverizare: SX110015VS – 8L/min (date obtinute in timpul testarii la sol)

Rezervor / baterii de pulverizare inlocuibile: Rezervor stationar, baterie detasabila

Controlul mai multor drone (depinde de firmware): Da

D-RTK: Da

GNSS: Da

Camera FPV (prima persoana): Da

Control dinamic al debitului: Da

Moduri de functionare: M / M +, AB, traseu de zbor autonom

Modul Orchard 3.0 (modul Orchard) cu P4R si Terra: Da

Agricultura de precizie cu P4M si Terra: Da

Planificarea si editarea punctelor de parcurs in aer: Da

Greutate totala (fara baterie): 26.4 kg

Greutatea maxima la decolare: Mod de pulverizare 66,5 kg (nivelul marii); Modul de împrastiere 78 kg (nivelul marii)

Precizie de deplasare (semnal GNSS puternic): D-RTK activat: orizontal ± 10 cm, vertical ± 10 cm; D-RTK oprit: orizontal ± 0,6 m, vertical ± 0,3 m (cu modulul radar activat: ± 0,1 m)

Timp de deplasare (la nivelul marii, cu viteza vantului mai mica de 3 m/s): 20,5 minute (@ 29000 mAh cu o greutate la decolare de 36,5 kg); 7, 8 minute (@ 29000 mAh cu o greutate la decolare de 66,5 kg)

Viteza maxima de lucru: 7 m/s (25 km/h)

Viteza maxima de zbor (semnal GNSS puternic): 10 m/s (36 km/h)

Rezistenta maxima la vant: 8 m/s

Altitudinea maxima de zbor deasupra nivelului marii: 4500 m

Domeniu de temperatura de functionare recomandat: 0 – 45°C

Ampatament diagonal: 2.145 mm

Dimensiuni: 2858 mm × 2685 mm × 790 mm (cu grinzi si elice extinse)

2030 mm × 1866 mm × 790 mm (grinzi extinse, elice pliate)

1170 mm × 670 mm × 857 mm (grinzi si elice pliate)

Numarul de camere FPV: 2 – fata si spate

Unghi de vedere: Orizontal: 82°, Vertical: 129°

Rezolutie: 1280 × 720 @ 15-30 fps

Numar de spoturi: 4 fata si 4 spate

Intensitatea maxima a luminii: 13,2 lux la 5 m

Volumul rezervorului de pulverizare: 30L

Sarcina utila standard: 30 kg

Modelul injectorului: XR11001VS (standard), XR110015VS (optional), XR11002VS (optional), TX-VK4 (optional)

Numarul de duze: 16

Rata maxima de pulverizare: SX11001VS – 7.2 L/min

SX110015VS – 8 L/min

TX-VK4 – 3.6 L/min (date obtinute din testarea la sol)

Dimensiunea picaturilor (in functie de conditiile de mediu si de rata de pulverizare): SX11001VS: 130 – 250 μm, SX110015VS: 170 – 265 μm, XR11002VS: 190 – 300 μm, TX-VK4 : 110 – 135 μm

Latimea sprayului: 4-9 m (12 duze, 1,5-3 deasupra plantelor)

Tip pompa: 2 pompe cu piston

Precizia debitmetrului: Debitmetru electrometric cu 2 canale < 2%

Indicator nivel lichid: Monitorizare continua

Valva de eliberare a presiunii: Valva selenoida

Model: RD2424R si RD2414U

Mentinerea altitudinii si urmarirea terenului: Domeniu de masurare a inaltimii: 1-30 m,

Domeniu de mentinere a inaltimii: 1,5-15 m,

Panta maxima a suprafetei: 35°

Sistem de evitare a coliziunilor: 1) Radar omnidirectional RD2424R

Domeniu de detectare a obstacolelor : 1,5-30 m (depinde de material, pozitie, forma si alte proprietati ale obstacolului)

FOV: orizontal: 360 ° vertical: ± 15 °

Conditii de lucru: peste 1,5 m inaltime si zbor de viteza mai mic de 7 m / s.

Distanta de siguranta: 2,5m

Directia de evitare a obstacolelor: orizontala omnidirectionala) RD2414U

Intervalul de detectare a obstacolelor radar superior: 1,5 – 10m

FOV: 80°

Distanta de siguranta 2m (de la partea superioara la obstacol)

Standard de protectie impotriva prafului si umezelii: IP67

Modelul bateriei: 29.000 mAh – 51.8V

Greutate: aprox. ~ 10.2 kg

Rata de descarcare: 11.5 C

Grad de protectie: IP54

Compatibilitate copter: T30

Perioada de garantie (12 luni sau numarul de cicluri de reincarcare): 1.000

Incarcator: Incarcator inteligent 2 canale T30, 7200W Generator DJI D9000i

Model: RM500-ENT

Frecventa de operare: 2.4000 – 2.4835 GHz; 5.725 – 5.850 GHz

Distanta de operare: CE – 4 km

EIRP: 2.4 GHz – CE: 18.5 dBm; 5.8 GHz – CE:12.5 dBm

Protocol Wi-Fi: Wi-Fi Direct, Wireless Display, and 802.11a/g/n/ac; Supports 2 × 2 MIMO Wi-Fi

Frecventa de operare Wi-Fi: 2.4000 – 2.4835 GHz; 5.150 – 5.250 GHz; 5.725 – 5.850 GHz

Wi-Fi EIRP: 2.4 GHz – CE: 18.5 dBm; 5.2 GHz – CE: 14 dBm; 5.8 GHz – CE: 12 dBm;

Bluetooth: Bluetooth 4.2

Frecventa de operare Bluetooth: 2.4000 – 2.4835 GHz

Bluetooth EIRP: CE: 6.5 dBm

Pozitionare: GPS+GLONASS dual mode

Ecran: 5.5 inchi, rezolutie: 1920 × 1080, luminozitate: 1.000 cd/m², Android

Memorie RAM: 4GB LPDDR4

Memorie ROM: slot card microSD 32GB – 128GB

HDMI: HDMI 1.4

Putere de consum: 18 W

Temperatura de operare: -10° – +40°C

Temperatura de depozitare: -30° – +25°C (cu acumulatorul incarcat intre 40% – 60%)

Baterie integrata: 5.000 mAh (lithium-ion)

Autonomie: 2 ore

Metoda de incarcare: Standard USB Fast charger 12V/2A

Timp de incarcare: 2.5 ore

Greutate: 3.9 kg

Suprafata de deschidere: 44.6 cm²

Materiale aplicabile: Particule tari, uscate, cu diametrul intre 0.5 – 5 mm

Volum rezervor: 40L

Sarcina utila maxima rezervor: 35 kg

Grad de protectie: IP67

Input: Power: 60V, Control:15V

Putere maxima: 60V@250W, 15V@50W

Temperatura ambientala recomandata: 0° – +40°C

Dimensiuni: 560 × 435 × 320 mm

Viteza maxima de rotatii: 1.300 RPM

1 × Drona DJI Agras T30

1 × Radiocomanda

1 × Acumulator pentru radiocomanda WB37

1 × Statie de incarcare (Charging hub)

1 × Modul RTK

1 × Incarcator USB

1 × Cablu USB-C

1 × Suruburi si unelte pentru asamblare