PERFORMANȚĂ UIMITOARE DE ZBOR

Seria Mavic 3 Enterprise redefinește standardele din industrie pentru dronele comerciale mici. Cu un obturator mecanic, o cameră cu zoom hibrid de 56× și un modul RTK pentru o precizie la nivel centimetric, drona DJI Mavic 3E aduce eficiența cartografierii și a misiuniilor de mapare la noi culmi. O versiune cu cameră cu spectru termic, DJI Mavic 3T, este soluția ideală pentru misiunile de căutare și salvare, combaterea incendiilor sau inspecții și operațiuni pe timp de noapte.

COMPACTĂ ȘI PORTABILĂ

Compactă și portabilă, drona DJI Mavic 3T poate fi transportată într-o singură mână și poate fi depliată în orice moment. Perfectă pentru piloții începători, dar și pentru profesioniști, este construită pentru a efectua misiuni lungi.

CAMERĂ WIDE

Senzor de imagine: CMOS 4/3 inch, 20MP, Obturator mecanic

CAMERĂ TELE

Lungime focală echivalentă: 162 mm, 12MP, zoom hibrid 56×

CAMERĂ WIDE

Lungime focală echivalentă: 24 mm, 48MP

CAMERĂ ZOOM

Lungime focală echivalentă: 162 mm, 12MP, zoom hibrid 56×

CAMERĂ CU SPECTRU TERMIC

DFOV: 61°, lungime focală echivalentă: 40 mm Rezoluție: 640 × 512 px

PERFORMANȚĂ UIMITOARE

MISIUNI RAPIDE

Senzorul cu unghi wide 4/3 inch CMOS, 20MP al dronei DJI Mavic 3E are un obturator mecanic pentru a preveni estomparea mișcării și suportă fotografierea rapidă la interval de 0.7 secunde. Finalizați misiunile de cartografiere cu o eficiență extraordinară, fără a fi nevoie de puncte de control la sol.

PERFORMANȚĂ UIMITOARE ÎN CONDIȚII DE LUMINĂ SCĂZUTĂ

Camera wide a dronei DJI Mavic 3E are pixeli mari de 3.3 μm care, împreună cu modul inteligent de filmare în condiții de lumină scăzută, oferă performanțe îmbunătățite semnificativ.

FOCUS

Atât DJI Mavic 3E, cât și DJI Mavic 3T sunt echipate cu o cameră cu zoom de 12MP, care suportă zoom de până la 56× pentru a vedea detaliile esențiale de la distanță.

VIZIUNE TOTALĂ

Camera cu spectru termic a dronei DJI Mavic 3T are o rezoluție de 640 × 512 px și suportă măsurarea temperaturii punctului și zonei, oferă alerte de temperatură ridicată, palete de culori și izoterme pentru a vă ajuta să găsiți obiectivele și să luați decizii cât mai rapide și informate în momentele critice.

ZOOM SIMULTAN PE SPLIT-SCREEN

Camera termică și camera zoom ale dronei DJI Mavic 3T suportă zoom 28× în paralel (ambele imagini afișate pe ecran) pentru comparații cât mai ușoare.