Drone industriale

Seria Mavic 3 Enterprise – doua noi drone pentru aplicatii industriale

articol-blog-landtech-seria-djimavic3enterprise

Compania DJI a anuntat ieri o noua pereche de drone enterprise – Seria DJI Mavic 3 Enterprise, formata din doua modele noi, specializate pentru aplicatii specifice din sfera industriala.

Desi au la baza emblematicul model Mavic 3, Mavic 3E este aplicat misiunilor de cartografiere si topografie, pe cand Mavic 3T vine eficient aplicat operatiunilor de stingere si combatere a incendiilor, misiunilor de cautare si salvare, inspectiilor si operatiunilor pe timp de noapte.

Cele doua modele sunt echipate cu o varietate de senzori si camere speicalizate pentru diverse aplicatii din domeniul industrial – fie ca vorbim despre cercetarea zonelor afectate de incendii sau inspectii ale liniilor de inalta tensiune.

MAVIC 3E – CARTOGRAFIERE SI MAPARE 2D SI 3D

DJI Mavic 3E se focuseaza strict si eficient pe misiuni si sarcini de mapare si cartografiere. Echipata cu o camera wide cu senzor CMOS 4/3 inchi si 20MP, cu o dimensiune a pixelilor de 3.3μm, si modul super-inteligent low-light, ofera o performanta imbunatatita in conditiile de lumina slaba. Camera cu zoom hibrid de pana la 56× are o lungime focala echivalenta de 162 mm pentru imagini cu 12MP si un obturator mecanic care previne neclaritatile provocate de miscare si suporta fotografierea la intervate scurte de timp (0.7 secunde).

MAVIC 3T – MISIUNI SI INSPECTII CRITICE

Spre deosebire de Mavic 3E, Mavic 3T ofera eficienta in ceea ce priveste nevoia de fotografiere aeriana in stingerea incendiilor, misiunilor de cautare si salvare, inspectii ale liniilor de inalta tensiune si operatiunilor pe timp de noapte. Mavic 3T dispune de aceeasi camera Tele, la fel ca Mavic 3E, pe langa o camera aditionala cu senzor CMOS 1/2 inchi, 48MP si o camera cu spectru termic cu un unghi vizual (DFOV) de 61°, lungime focala echivalenta de 40 mm si rezolutie 640 × 512 px.

Informatii utile:  DJI Matrice 300 RTK – cea mai versatila drona industriala

Cu ajutorul camerei cu spectru termic, pilotii pot masura temperatura punctelor sau suprafetelor si pot seta alarme pentru temperaturile extrem de ridicate de pana la 500°C. De asemenea, dispune de palete de culori si izoterme, care ajuta profesionistii sa gaseasca punctele cele mai fierbinti in misiuni de combatere a incendiilor, spre exemplu.

SPECIFICATII COMUNE

Este de la sine inteles ca ambele drone din seria DJI Mavic 3 Enterprise impartasesc cateva specificatii de baza, iar diferentele cele mai importante au de-a face doar cu seturile de senzori si camere integrate in gimbal.

Ambele drone, Mavic 3E si Mavic 3T dispun de acelasi sistem omnidirectional vizual de evitare a obstacolelor, ambele fiind echipate cu sistemul APAS 5.0, care ajuta drona sa ocoleasca inteligent obstacolele si sa-si continue zborul in siguranta.

De asemenea, ambele drone sunt dotate cu sistemul de transmisie DJI O3 Enterprise care ofera o distanta de transmisie de pana la 8 km (Europa) si ofera o previzualizare live cu o rezolutie de 1080p @ 30 fps.

ACCESORII

Cel mai important accesoriu este noua radiocomanda smart cu display integrat DJI RC Pro Enterprise. Cu o dimensiune convenabila de 5.5 inchi si o luminozitate de 1.000 niti, RC Pro Enterprise ofera o previzualizare live clara chiar si in lumina directa a soarelui.

Drona poate fi echipata si cu un difuzor cu volum puternic, si este compatibila si cu un modul RTK pentru o precizie eficienta la nivel de centimetru in timpul misiunilor critice.

Afla mai multe informatii despre seria DJI Mavic 3 Enterprise aici.
Viziteaza si magazinul nostru online – www.store.landtech.ro

Related Posts

Lasă un răspuns